How to Make Smoked Walleye

Jak zrobić wędzone Sandacz



Oto pyszny przepis na wędzonego sandacza, który pozwoli uzyskać jak najwięcej i najlepsze smaki!

Ingredients

1 opakowanie zestawu do szynki słodko-pikantnej HuntChef

1 Walleye

3 Biszkiety

Preparation

Wlej 2 galony wody do dużego pojemnika, następnie wyjmij zestaw i wymieszaj go z wodą.

Pokrój małe plasterki po bokach i na wierzchu sandacza, włóż je do miski, wlej do miski sandacza wodę z solanką i odstaw na jeden dzień do marynowania.

Po jednym dniu dopraw solankę przyprawą HuntChef i pamiętaj, aby doprawić nią całą rybę.

Ustaw wędzarnię Bradley P-10 na 222°F (105°C) i ustaw wędzarnię na 90 minut, po czym włóż ją do sandacza.

Wyciągnij sandacza i ciesz się pysznymi smakami!

Przepis autorstwa: HuntChef