Jak zrobić wędzone Sandacz
Oto pyszny przepis na wędzonego sandacza, który pozwoli uzyskać jak najwięcej i najlepsze smaki!
Ingredients
1 opakowanie zestawu do szynki słodko-pikantnej HuntChef
1 Walleye
3 Biszkiety
Preparation
Wlej 2 galony wody do dużego pojemnika, następnie wyjmij zestaw i wymieszaj go z wodą.
Pokrój małe plasterki po bokach i na wierzchu sandacza, włóż je do miski, wlej do miski sandacza wodę z solanką i odstaw na jeden dzień do marynowania.
Po jednym dniu dopraw solankę przyprawą HuntChef i pamiętaj, aby doprawić nią całą rybę.
Ustaw wędzarnię Bradley P-10 na 222°F (105°C) i ustaw wędzarnię na 90 minut, po czym włóż ją do sandacza.
Wyciągnij sandacza i ciesz się pysznymi smakami!
Przepis autorstwa: HuntChef