Atomic Buffalo Treat - Stuffed Jalapenos Recipe

Wędzony atomowy bawoły - Wypchane Jalapenos Przepis



Te małe smakołyki zadowolą prawie każdego i przywrócą większość żebrania o więcej. Czas przygotowania jest tam, gdzie jest prawdziwa praca, ale warta każdej minuty. Lubię używać pozostawionego mostka i tyłka z Bostonu, ale możesz zastąpić koktajl, gotowane krewetki, pozostałe mięso żebra, wędzone kurczak lub prawie wszystko, co możesz wymyślić.

Ingredients

6 średnich i dużych papryczek jalapenos (prostsze, tym lepsze)

0,5 l (18 uncji) miękkiego serka śmietankowego w bloku

1 opakowanie surowego, cienkiego boczku pokrojonego w plasterki

110G (¼ funt) gotowane mięso

0,5 uncji (1 łyżka stołowa) ulubionego środka

Wykałaczki

Preparation

Rozgrzej wędzarnię Bradley do wysokiego poziomu.

Usuń łodygę z papryki i pokrój każdą paprykę wzdłuż.

Oczyść wszystkie nasiona i białą błonę. Gorąco polecam noszenie pewnego rodzaju rękawiczek podczas tego procesu. Sok pieprzowy może powodować niekorzystne skutki uboczne. Odłóż paprykę na bok.

Weź ugotowany produkt mięsny i umieść go razem w robocie kuchennym ½ pocierania. Siekaj, aż mięso zostanie zmielone i wymieszane, ale w żadnym wypadku nie stanie się pastą.

Każdą połówkę papryki napełnij mięsem. Odłożyć na bok.

Weź miękki serek śmietankowy i odetnij kawałek mniej więcej wielkości papryki.

Uformuj ser śmietankowy, aby uformować przeciwną stronę papryki na wierzchu mięsa. Powtórz tę czynność dla wszystkich papryczek. Ze względu na całkowity bałagan, jaki to spowoduje, możesz użyć rękawa cukierniczego z otwartą końcówką lub plastikowej torby z wyciętym rogiem, aby wycisnąć serek śmietankowy na papryki.

Gdy wszystkie papryki będą już gotowe, posyp pozostałym natarciem wierzch serka śmietankowego.

Weź jeden kawałek surowego boczku i całkowicie owiń paprykę boczkiem.

Używanie cienkiego boczku jest ważne, ponieważ będzie się rozciągał, aby najlepiej przykryć paprykę.

Użyj wykałaczki, aby zabezpieczyć boczek.

Gdy wszystkie papryki będą już gotowe, przenieś je na stojak Bradley i umieść w nagrzanej wędzarni na drugim stojaku od dołu. Nakładaj swoją ulubioną wędzonkę (specjalna mieszanka biszkietów), aż boczek będzie całkowicie ugotowany, a papryka miękka. Zwykle zajmuje to 1,5–2,5 godziny, w zależności od tego, czy gotujesz inne produkty spożywcze.

Jeśli to możliwe, lubię gotować je na dużej mocy, aby boczek był bardziej chrupiący. Po upieczeniu wyjmij i podawaj na gorąco.