Quick Easy Smoked Sausage Recipe

Szybka łatwa Wędzona kiełbasa Przepis



Jakiś czas temu wymyśliłem ten przepis, jako sposób na obiad bez konieczności zamieszania. Kiełbasa wychodzi o smak dymu, soczysty i pyszny. Polecam zrobić dodatkowe, ponieważ ładnie się nagrzewają w kuchence mikrofalowej na szybki posiłek. Na śniadanie idzie naprawdę dobrze smażone z jajkami lub naleśnikami.

Zrobiłem do dwudziestu kiełbas jednocześnie bez potrzeby zwiększania czasu. Muszę cię jednak ostrzec, kiedy je zrobisz, będziesz uzależniony.

Ingredients

3 lub 4 funty. Niegotowane Linki Kiełbasowe

Włoska, kiełbasa czy cokolwiek innego, co masz w sklepie spożywczym, osobiście wolę słodką włoską

Preparation

Rozgrzej wędzarnię do 250°F. Włóż kiełbasę do wędzarni na środkowych półkach.

Wędź 4 krążkami swojego ulubionego drewna i kontynuuj gotowanie przez łącznie dwie godziny.

Wyciągnij z wędzarni i odstaw na kilka minut. Potem ciesz się.

Dodatkowe kiełbaski przechowuj w lodówce lub zamrażaj do późniejszego wykorzystania.

Dodatkowe informacje:

Całkowity czas wędzenia/gotowania powinien być wystarczający, ale jeśli zamierzasz korzystać z odczytu temperatury wewnętrznej, poniższe są zalecanymi temperaturami (pogrubione oznaczają zalecenia USDA):

Wołowina i wieprzowina: 152°F/160°F

Kurczak i Indyk: 160°F/165°F

Od Deda Lega