Wędzony Bity i ukąszenia Przepis
Aby przygotować te pyszne bity i kęsy, potrzebujesz 6-7 Bradley Smoker Hickory lub Whisky Oak Bisquettes.
Ingredients
1 ½ szklanki kawałków sera (ser Nnps lub krakersy ze złotą rybką)
1 ½ szklanki mini krakersów Ritz
2 szklanki płatków Cheerios
2 szklanki płatków Shreddies
2 szklanki precli
⅔ szklanki roztopionego masła
2 łyżki sosu Worcestershire
1 łyżka sosu Tabasco
1 łyżeczka czosnku w proszku
1 łyżeczka proszku cebulowego
1 łyżeczka soli
½ łyżeczki chili w proszku
Preparation
Uruchom wędzarnię, używając wybranych drewnianych krążków (Hickory lub Whiskey Oak sprawdzają się bardzo dobrze!). Doprowadź wędzarnię do temperatury 250°F.
Wymieszaj kawałki sera, Mini Ritz, Cheerios, Shreddies i precle w jednorazowej foliowej patelni do lasagne.
Pozostałe składniki wymieszaj w osobnej misce, aż dobrze się wymieszają. Wlać mieszaninę masła na kawałki i ukąszenia. Używając drewnianej łyżki, dobrze wymieszaj, aby upewnić się, że wszystkie kawałki i kęsy są pokryte masłem. Czasami są takie, które przyklejają się do rogów lub dna i nie pokrywają się. Pamiętaj, aby wymieszać je z dnem patelni i wyciągnąć je.
Umieść patelnię do lasagne na stojaku wędzarni i umieść ją w wędzarni. Wędzić przez około 2 godziny. Mieszaj kawałki co 30 minut, wyciągając te z dołu do góry. Po 2 godzinach cała wilgoć powinna zniknąć. Jeżeli nie, a niektóre kawałki są jeszcze wilgotne, pieczemy kolejne 15-30 minut.
Podawać.