Smoked Herbed Turkey Sausages Recipe

Wędził Herbed Kiełbaski z indyka Przepis



Te wędzone kiełbaski z indyka z herbeda są zdrową alternatywą dla kiełbas wieprzowych. Turcja jest niższa niż wieprzowina, ale może być tak aromatyczna. Wszystko, co musisz zrobić, to połączyć mielony indyk z mieszanką przypraw i palić kiełbaski za pomocą szałwii i klonu.

Ingredients

3 funty mielonego mięsa z indyka

½ cebuli - drobno pokrojonej w kostkę

3 łyżki świeżej szałwii – drobno posiekanej

3 łyżki świeżej pietruszki – drobno posiekanej

1 łyżka świeżego rozmarynu – drobno posiekanego

2 łyżeczki świeżego tymianku – drobno posiekanego

3 łyżeczki soli

1 łyżeczka czarnego pieprzu

Obudowa wieprzowa

Preparation

Połączyć ze sobą mielonego indyka, cebulę i wszystkie przyprawy.

Namoczyć osłonki wieprzowe w zimnej, słodkiej wodzie na 30 minut.

Przepłukać obudowę wodą.

Obudowa materiałowa i łączniki skręcane.

Rozgrzej wędzarnię do 107,2–121°C (225–250°F).

Zawieś kiełbaski i wędź w Sage & Maple Bisquettes, aż do osiągnięcia wewnętrznej temperatury 165°F (73,8°C).