Smoked Italian Chicken Wings Recipe

Wędzony Włoski kurczak Przepis na skrzydła



Mędrzec, Oregano i Bazylia zapewniają włoską wskazówkę tym wędzonym skrzydłom z kurczaka. Przygotuj pocieranie, pocieraj je hojnie i włóż do palacza. Bisquettes Premium Mędrca lub Apple będą działać świetnie.

Ingredients

3-funtowe skrzydełka z kurczaka

Do pocierania:

¼ szklanki brązowego cukru

2 łyżki soli koszernej

2 łyżeczki papryki

½ łyżeczki czarnego pieprzu

1 łyżeczka czosnku granulowanego lub suszonego

1 łyżeczka suszonego oregano

1 łyżeczka suszonej bazylii

Bisquettes Bradley Smoker Premium Sage Bisquettes lub Bisquettes Bradley Apple o smaku jabłkowym

Preparation

Wszystkie składniki na nacieranie wymieszać.

Wymieszaj skrzydełka z kurczaka i równomiernie je posmaruj.

Połóż skrzydełka na stojaku wędzarniczym. Użyj magicznych mat Bradley Smoker, aby zmniejszyć bałagan.

Skrzydełka wędzone w temperaturze 225°F z Bradley Premium Sage Bisquettes lub Bradley

Bisquettes o smaku jabłkowym, aż do osiągnięcia wewnętrznej temperatury 165°F (74°C).

Przepis: Lena Clayton