Smoked Jerk Turkey Leg

Wędzony Nogi z indyka palantowego Przepis



Drumsticks nóg z indyka stanowią dobry zastępstwo udek z kurczaka. Dobre źródło białka, ten wędzony receptura na nogi palantów jest również pyszny. Premium Caribbean Blend Bisquettes nadają im wyjątkowy smak.

Ingredients

4 podudzia z udka z indyka

4 Cebule zielone, łącznie z zieloną częścią

2 ząbki czosnku

½-calowy kawałek imbiru – obrany

1 Papryka Scotch Bonnet - z nasionami

1 ½ łyżki oleju

1 łyżka sosu sojowego

Sok z 1 limonki

1 łyżka brązowego cukru

1 łyżeczka mielonego czarnego pieprzu

1 łyżeczka ziela angielskiego

½ łyżeczki cynamonu

¼ łyżeczki gałki muszkatołowej

½ łyżeczki soli

Bisquettes o smaku Bradleya – najwyższej jakości mieszanka karaibska

Preparation

Zmieszaj wszystkie składniki i przyprawy, aby utworzyć mieszaninę marynaty.

Rozsmaruj mieszaninę marynaty na całe udka z indyka i umieść je na ruszcie wędzarni.

Ustaw wędzarnię na 275°F, używając Bradley Premium Caribbean Blend Bisquettes lub innych wybranych smaków Bisquette.

Umieść udka indyka w wędzarni i gotuj, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 180°F, przez około 3 godziny.

Przepis autorstwa: Steve Cylka