Smoked Salt and Pepper Chicken Wings

Wędzona sól i pieprz Skrzydełka kurczaka Przepis



Bardzo prosty i łatwy przepis. Te wędzone skrzydełka z kurczaka soli i pieprzu będą lepiej smakować, jeśli zapaliasz je za pomocą naszych szałwii premium.

Ingredients

2 funty skrzydełek z kurczaka

1 łyżka soli

2 łyżeczki mielonego czarnego pieprzu

Bisquettes o smaku Bradleya - klonowy lub Premium Bisquettes szałwiowy

Preparation

W razie potrzeby pokrój każde skrzydełko kurczaka na trzy części: podudzie, część środkową i końcówkę. Odrzuć końcówki skrzydełek, a resztę umieść w dużej misce.

Posyp skrzydełka solą i pieprzem, aby równomiernie je pokryły.

Ustaw wędzarnię na 250°F, używając wybranych drewnianych biszkietów. Polecamy Bisquettes Maple lub Premium Sage.

Połóż skrzydełka na stojakach wędzarniczych i wędź przez około 2–2,5 godziny lub do momentu, aż będą ugotowane.

Wyjmij skrzydełka z wędzarni i podawaj.

Przepis autorstwa: Steve Cylka