Pumped Smoked Turkey Recipe

Wędzone pompowane Indyk Przepis



Zrobiliśmy ten przepis wędzony w wędzonym indyku wiele razy. Tak to robimy: tworzymy skoncentrowaną mieszankę i pompuj indyka pompującą igłą. Palę pierś z indyka i zawsze pompuję pierś indyka z przodu pod skórą za szyję, a z tyłu, wchodząc pod skórę i głęboko w mięso piersi. Robię to samo z tyłu ud.

Ingredients

Jeden indyk o masie od 12 do 16 funtów (używaj wyłącznie indyków, do których nic nie zostało dodane)

Dla pompy:

8 uncji łagodnego wina

4 uncje wody

4 uncje masła lub margaryny

(1⅝ Oz) lub 4 i ½ łyżki przyprawy do indyka

2 łyżeczki wędliny mięsnej (jest to ilość minimalna, której nie brakuje)

Preparation

Wszystkie składniki pompy doprowadzić prawie do wrzenia.

Energicznie mieszać, napełniając igłę do pompowania (masło chce pływać). Możesz mieć kogoś, kto będzie kręcił, gdy będziesz ssał szczenię do pełna.

Wszystkie powyższe składniki wpompuj do indyka.

Dym w temp. co najmniej 220°F (104.4°C) przez 6 do 8 godzin.

Indyk wędzony piersią do dołu.