Wędzony Ciasto Pasterza Turcji Przepis
Jestem wielkim fanem ciasta Shepherda. Postanowiłem więc wypróbować ten wędzony przepis na ciasto Shepherd Turkey. Jest to wygodne jedzenie w najlepszym wydaniu! To wspaniała odmiana z wykorzystaniem wędzonej piersi z indyka wędzonego hikorowego. Możesz zastąpić kurczaka indykiem.
Jest to również dobry pomysł, aby użyć resztek z poprzedniego palenia. Na przykład możesz użyć tego ciemnego mięsa z kurczaka, który paliłeś lub resztki kurczaka lub indyka.
To jest kompletny posiłek na Święto Dziękczynienia w jednym plastrze!
Ingredients
1+ funt piersi z indyka wędzonej w kostkę hikory
1 Cebula, posiekana i podsmażona
1 puszka fasolki szparagowej, odsączonej (14,5 uncji)
2 puszki skondensowanej zupy kremowo-grzybowej (10,75 uncji)
2 puszki grzybów z płynem (4 uncje)
1 opakowanie farszu z kuchenki, indyk lub kurczak (lub użyj resztek farszu)
12 uncji startego sera cheddar (mieszanka w stylu meksykańskim Costco)
8 szklanek puree ziemniaczanego
Preparation
Rozgrzej grill wędzarniczy na pellet lub piekarnik do 350°F (175°C)
Rozłóż farsz równą warstwą na dnie naczynia do pieczenia o wymiarach 9 × 13 cali
Na wierzch połóż warstwę pokrojonego w kostkę wędzonego indyka
Na wierzch połóż smażoną cebulę i warstwę zielonej fasolki
Pieczarki konserwowe wymieszać z płynem i zupą kremowo-grzybową
Na warstwę cebuli/fasolki szparagowej wlać wymieszany krem zupy grzybowej
Posyp zapiekankę połową startego sera Cheddar
Wymieszaj pozostały posiekany ser Cheddar i puree ziemniaczane
Na wierzchu zapiekanki połóż puree ziemniaczane
Posmaruj puree ziemniaczane kilkoma kawałkami masła
Piec przez 45 do 70 minut, aż się rozgrzeje i zacznie bulgotać
Odstaw zapiekankę z wędzonym indykiem na 15 minut przed podaniem