Smoked Turkey Shepherd's Pie Recipe

Wędzony Ciasto Pasterza Turcji Przepis



Jestem wielkim fanem ciasta Shepherda. Postanowiłem więc wypróbować ten wędzony przepis na ciasto Shepherd Turkey. Jest to wygodne jedzenie w najlepszym wydaniu! To wspaniała odmiana z wykorzystaniem wędzonej piersi z indyka wędzonego hikorowego. Możesz zastąpić kurczaka indykiem.

Jest to również dobry pomysł, aby użyć resztek z poprzedniego palenia. Na przykład możesz użyć tego ciemnego mięsa z kurczaka, który paliłeś lub resztki kurczaka lub indyka.

To jest kompletny posiłek na Święto Dziękczynienia w jednym plastrze!

Ingredients

1+ funt piersi z indyka wędzonej w kostkę hikory

1 Cebula, posiekana i podsmażona

1 puszka fasolki szparagowej, odsączonej (14,5 uncji)

2 puszki skondensowanej zupy kremowo-grzybowej (10,75 uncji)

2 puszki grzybów z płynem (4 uncje)

1 opakowanie farszu z kuchenki, indyk lub kurczak (lub użyj resztek farszu)

12 uncji startego sera cheddar (mieszanka w stylu meksykańskim Costco)

8 szklanek puree ziemniaczanego

Preparation

Rozgrzej grill wędzarniczy na pellet lub piekarnik do 350°F (175°C)

Rozłóż farsz równą warstwą na dnie naczynia do pieczenia o wymiarach 9 × 13 cali

Na wierzch połóż warstwę pokrojonego w kostkę wędzonego indyka

Na wierzch połóż smażoną cebulę i warstwę zielonej fasolki

Pieczarki konserwowe wymieszać z płynem i zupą kremowo-grzybową

Na warstwę cebuli/fasolki szparagowej wlać wymieszany krem zupy grzybowej

Posyp zapiekankę połową startego sera Cheddar

Wymieszaj pozostały posiekany ser Cheddar i puree ziemniaczane

Na wierzchu zapiekanki połóż puree ziemniaczane

Posmaruj puree ziemniaczane kilkoma kawałkami masła

Piec przez 45 do 70 minut, aż się rozgrzeje i zacznie bulgotać

Odstaw zapiekankę z wędzonym indykiem na 15 minut przed podaniem