Jak palić Sernik z kurczaka
Jeśli chcesz zmniejszyć czerwone mięso i wzmocnić je smak, spróbuj zrobić sernik z kurczaka, w stylu Philly! Wykonanie czterech z tych pysznych kanapek na płaskim ratku zajmuje mniej niż 30 minut. I tak, zdobądź bułki Amarosa i sera, to robi różnicę.
Ingredients
Torba bułek Amarosa
2 Pokrojoną w kostkę i pokrojoną w plasterki cebulę
1 kostka masła
3 uncje pokrojonych w plasterki grzybów
3 uncje kurczaka
12 plasterków sera Provolone
Stopiony ser
Preparation
Pokrój 1 kostkę masła na 2 połówki i połóż je na patelni, następnie dodaj grzyby i cebulę i smaż, aż cebula i grzyby staną się jasnobrązowe.
Otwórz bułki Amarosa i podsmaż je na patelni, aż uzyskają jasnobrązowy kolor, a następnie smaż kurczaka na patelni, aż uzyskasz lekko brązowy kolor.
Połóż cebulę na kurczaku i wymieszaj.
Dodaj 3 plasterki sera provolone na mieszankę kurczaka i cebuli.
Dodaj roztopiony ser do bułki.
Zamknij bułkę z serem w środku i zawiń ją w papier, aby się rozgrzała, a kiedy już to zrobisz, możesz się cieszyć!
Przepis autorstwa: Marc jest na grillu