Powolne wędzone Niedźwiedź Przepis
Ten przepis pochodzi z niesamowitej Amandy Lynn Mayhew. Jest jedną z najlepszych łowców w branży i gospodarzem Just Hunt. I entuzjasta palacza Bradleya.
Ingredients
2 funty pieczonego niedźwiedzia, przyciętego i pokrojonego na kawałki o długości ½ cala
Solanka:
1 szklanka brązowego cukru
½ szklanki sosu sojowego
½ szklanki wody
2 łyżki soli koszernej
Bisquettes o smaku Bradleya – hikora
Preparation
Połącz wszystkie składniki solanki w dużej misce i włóż do mieszanki obraną i pokrojoną w plasterki pieczeń z niedźwiedzia.
Przykryj miskę folią i wstaw do lodówki na maksymalnie 8 godzin.
Wyjmij plastry pieczonego niedźwiedzia z solanki i osusz.
Ustaw wędzarnię Bradley Smoker na 285°F i wędź przez 6–8 godzin (lub do momentu osiągnięcia wewnętrznej temperatury 50°F), używając Bisquettes Bradley Hickory Flavour Bisquettes.
Podawaj z dowolnymi świeżymi warzywami lub dodatkami i ciesz się delikatnym i soczystym, wolno wędzonym niedźwiedziem z nutą słodyczy.
Przepis autorstwa: Amanda Lynn Mayhew