Smoked Slow Bear on plate served with fresh vegetables and other sides

Powolne wędzone Niedźwiedź Przepis



Ten przepis pochodzi z niesamowitej Amandy Lynn Mayhew. Jest jedną z najlepszych łowców w branży i gospodarzem Just Hunt. I entuzjasta palacza Bradleya.

Ingredients

2 funty pieczonego niedźwiedzia, przyciętego i pokrojonego na kawałki o długości ½ cala

Solanka:

1 szklanka brązowego cukru

½ szklanki sosu sojowego

½ szklanki wody

2 łyżki soli koszernej

Bisquettes o smaku Bradleya – hikora

Preparation

Połącz wszystkie składniki solanki w dużej misce i włóż do mieszanki obraną i pokrojoną w plasterki pieczeń z niedźwiedzia.

Przykryj miskę folią i wstaw do lodówki na maksymalnie 8 godzin.

Wyjmij plastry pieczonego niedźwiedzia z solanki i osusz.

Ustaw wędzarnię Bradley Smoker na 285°F i wędź przez 6–8 godzin (lub do momentu osiągnięcia wewnętrznej temperatury 50°F), używając Bisquettes Bradley Hickory Flavour Bisquettes.

Podawaj z dowolnymi świeżymi warzywami lub dodatkami i ciesz się delikatnym i soczystym, wolno wędzonym niedźwiedziem z nutą słodyczy.

Przepis autorstwa: Amanda Lynn Mayhew