Wędzony Bear Jambalaya Przepis
Po tym, jak pieczeń niedźwiedzia wychodzi z palacza, jesteś gotowy na przygotowanie tego wędzonego przepisu Jambalaya. Otrzyma delikatną i soczystą konsystencję, która topi się w ustach.
Ten przepis pochodzi z niesamowitej Amandy Lynn Mayhew. Jest jedną z najlepszych łowców w branży, gospodarzem Just Hunt i entuzjastą palacza Bradleya.
Ingredients
1 funt pieczeni niedźwiedzia, pokrojony w plasterki (wędzony przez 5 godzin przy użyciu bisquettes o smaku hikorowym)
4 szklanki pokrojonej w plasterki marchewki
½ szklanki zielonej cebuli
½ szklanki szczypiorku
4 szklanki ryżu
½ szklanki posiekanej białej cebuli
5 szklanek bulionu wołowego
Preparation
Po wyjęciu pieczeni z niedźwiedzia z wędzarni (przepis tutaj) włóż ją do wolnowaru na 4 godziny z maksymalną mocą, aby uzyskać delikatną i soczystą konsystencję, która rozpływa się w ustach.
Umieść białą cebulę, marchewkę i ½ szklanki bulionu wołowego na patelni z pokrywką i gotuj na wolnym ogniu, aż będą miękkie. Dodaj mięso niedźwiedzia, ryż i pozostały bulion wołowy. Gotuj na wolnym ogniu przez około 35 minut lub do momentu, aż wszystkie płyny wyschną.
Gotowe danie posyp zieloną cebulą i szczypiorkiem. W razie potrzeby posyp świeżą natką pietruszki wierzch jambalaya w celu prezentacji.
Przepis autorstwa: Amanda Lynn Mayhew