Smoked Bear Jambalaya

Wędzony Bear Jambalaya Przepis



Po tym, jak pieczeń niedźwiedzia wychodzi z palacza, jesteś gotowy na przygotowanie tego wędzonego przepisu Jambalaya. Otrzyma delikatną i soczystą konsystencję, która topi się w ustach.

Ten przepis pochodzi z niesamowitej Amandy Lynn Mayhew. Jest jedną z najlepszych łowców w branży, gospodarzem Just Hunt i entuzjastą palacza Bradleya.

Ingredients

1 funt pieczeni niedźwiedzia, pokrojony w plasterki (wędzony przez 5 godzin przy użyciu bisquettes o smaku hikorowym)

4 szklanki pokrojonej w plasterki marchewki

½ szklanki zielonej cebuli

½ szklanki szczypiorku

4 szklanki ryżu

½ szklanki posiekanej białej cebuli

5 szklanek bulionu wołowego

Preparation

Po wyjęciu pieczeni z niedźwiedzia z wędzarni (przepis tutaj) włóż ją do wolnowaru na 4 godziny z maksymalną mocą, aby uzyskać delikatną i soczystą konsystencję, która rozpływa się w ustach.

Umieść białą cebulę, marchewkę i ½ szklanki bulionu wołowego na patelni z pokrywką i gotuj na wolnym ogniu, aż będą miękkie. Dodaj mięso niedźwiedzia, ryż i pozostały bulion wołowy. Gotuj na wolnym ogniu przez około 35 minut lub do momentu, aż wszystkie płyny wyschną.

Gotowe danie posyp zieloną cebulą i szczypiorkiem. W razie potrzeby posyp świeżą natką pietruszki wierzch jambalaya w celu prezentacji.

Przepis autorstwa: Amanda Lynn Mayhew