Jak zrobić palenie jalapeno Płyt z tyłu dziczyzny
Przygotuj się na wypełnione smakoodporne ukąszenia z tych nieodpartych ukąszeń z tylnym paskiem dziczyzny. Marynowany sokiem jalapeño w celu dodatkowego kopnięcia, delikatny pasek backing jest wypełniony kremowym serem jalapeño, zwieńczonym pokrojonym jalapeños i fachowo owiniętym boczkiem. Wędzone do perfekcji w palacza Bradleya, te przepyszne kęsy są mieszanką dymnych, pikantnych i pikantnych smaków, które sprawi, że wrócisz po więcej.
Ingredients
Marynuj pasek tylny w soku z jalapeño
Serek śmietankowy Jalapeño
Boczek
Preparation
*Przed przygotowaniem tego przepisu zamarynuj pasek z dziczyzny w soku jalapeno*
Rozłóż marynowany pasek i dodaj do niego łyżkę pełną serka jalapeno.
Połóż 2 kawałki pokrojonych papryczek jalapeno na serku śmietankowym i złóż mięso, aż się zamknie.
Zawiń pasek tylny, serek śmietankowy i mieszankę jalapeno w boczek i wbij w niego wykałaczkę.
Umieść wrapy z bekonem w wędzarni Bradley na 2 sztuki½ godzin, w temperaturze 320°F (160°C).
Gdy już skończą, wyjmij je i ciesz się!
Przepis autorstwa: Wade’a Middletona