How to Make Jalapeno Smoked Venison Backstrap

Jak zrobić palenie jalapeno Płyt z tyłu dziczyzny



Przygotuj się na wypełnione smakoodporne ukąszenia z tych nieodpartych ukąszeń z tylnym paskiem dziczyzny. Marynowany sokiem jalapeño w celu dodatkowego kopnięcia, delikatny pasek backing jest wypełniony kremowym serem jalapeño, zwieńczonym pokrojonym jalapeños i fachowo owiniętym boczkiem. Wędzone do perfekcji w palacza Bradleya, te przepyszne kęsy są mieszanką dymnych, pikantnych i pikantnych smaków, które sprawi, że wrócisz po więcej.

Ingredients

Marynuj pasek tylny w soku z jalapeño

Serek śmietankowy Jalapeño

Boczek

Preparation

*Przed przygotowaniem tego przepisu zamarynuj pasek z dziczyzny w soku jalapeno*

Rozłóż marynowany pasek i dodaj do niego łyżkę pełną serka jalapeno.

Połóż 2 kawałki pokrojonych papryczek jalapeno na serku śmietankowym i złóż mięso, aż się zamknie.

Zawiń pasek tylny, serek śmietankowy i mieszankę jalapeno w boczek i wbij w niego wykałaczkę.

Umieść wrapy z bekonem w wędzarni Bradley na 2 sztuki½ godzin, w temperaturze 320°F (160°C).

Gdy już skończą, wyjmij je i ciesz się!

Przepis autorstwa: Wade’a Middletona