Jak zrobić wędzone Bacon dziwaczne hamburgery
Przygotuj się na delektowanie się odważnymi smakami tych kuszących wędzonych burgerów boczku dziczyzny. Mięsło z dziczyzny mięso hamburgera z dziczyzny jest zwieńczone pikantnym boczkiem, stłumione sosem BBQ (dodaj trochę papryki Jalapeno, aby uzyskać dodatkowe kopnięcie), a następnie fachowo wędzone w 300ºF. Gdy ser topi się nad doskonale gotowane paszteciki, zostaniesz zabieżny z przepysznym burgem, który z pewnością zaspokoi twoje pragnienia.
Ingredients
1 funt mięsa hamburgerowego z dziczyzny marynowanego przez noc
Kawałki bekonu
Sos grilowy
Ser
Preparation
Dodaj 2-3 kawałki bekonu na hamburgera z dziczyzną.
Dodaj sos BBQ do każdego burgera. (Dodaj papryczki jalapeno, jeśli chcesz, aby Twój burger miał więcej kopa).
Połóż paszteciki na stojaku, włóż je do wędzarni i wędź w temperaturze 300 F (149 C) i ustaw timer na połowę czasu.
Gdy placki będą już gotowe, połóż na wierzchu kilka plasterków sera, zamknij wędzarnię i poczekaj, aż ser się roztopi.
Gdy ser się rozpuści, wyjmij paszteciki i ciesz się nimi!
Przepis autorstwa: Wade’a Middletona