How to Make Smoked Bacon Venison Hamburgers

Jak zrobić wędzone Bacon dziwaczne hamburgery



Przygotuj się na delektowanie się odważnymi smakami tych kuszących wędzonych burgerów boczku dziczyzny. Mięsło z dziczyzny mięso hamburgera z dziczyzny jest zwieńczone pikantnym boczkiem, stłumione sosem BBQ (dodaj trochę papryki Jalapeno, aby uzyskać dodatkowe kopnięcie), a następnie fachowo wędzone w 300ºF. Gdy ser topi się nad doskonale gotowane paszteciki, zostaniesz zabieżny z przepysznym burgem, który z pewnością zaspokoi twoje pragnienia.

Ingredients

1 funt mięsa hamburgerowego z dziczyzny marynowanego przez noc

Kawałki bekonu

Sos grilowy

Ser

Preparation

Dodaj 2-3 kawałki bekonu na hamburgera z dziczyzną.

Dodaj sos BBQ do każdego burgera. (Dodaj papryczki jalapeno, jeśli chcesz, aby Twój burger miał więcej kopa).

Połóż paszteciki na stojaku, włóż je do wędzarni i wędź w temperaturze 300 F (149 C) i ustaw timer na połowę czasu.

Gdy placki będą już gotowe, połóż na wierzchu kilka plasterków sera, zamknij wędzarnię i poczekaj, aż ser się roztopi.

Gdy ser się rozpuści, wyjmij paszteciki i ciesz się nimi!

Przepis autorstwa: Wade’a Middletona