Smoke Game i Lamb jak Pitmaster.

Jagnięcina i dziczyzna są przeznaczone do wędzenia z różnych powodów. Podczas gdy jagnięcina jest pokryta tłuszczem i może wytrzymać intensywny smak dymu, dziczyzna jest chuda i może wymagać przygotowania w solance lub ciągłego polewania, aby mięso było wilgotne. Poniższe przepisy zostały opracowane tak, aby nadać Twoim mięsom taki smak, na jaki zasługują.

  • Difficulty Level
  • All
  • Easy
  • Medium
  • Very Easy

64 items

Polecane w tym tygodniu

Wędzony
Włoska Rolada Wieprzowa

Idealna, soczysta wakacyjna pieczeń ze wszystkimi tradycyjnymi przyprawami, wzmocniona ciepłym dymem. Zarówno pod względem smaku, jak i olśniewania gości.

zobacz przepis

Odkryj więcej przepisów

MIESZANKA DO KAŻDEGO PRZEPISU

Sekretem doskonałego smaku są nasze wyjątkowe biszkiety. Wszystko wykonane z czystego, w 100% naturalnego drewna, które spala się w 100% czysto. Wypróbuj jedno, wypróbuj wszystkie. Każdy przepis ma swój smak.