Książka kucharska Bradley Smoker to przewodnik po wszystkich wędzonych produktach
Książka kucharska Bradley Smoker Cookbook przedstawia sztukę palenia – proces, który może onieśmielić początkującego – i pokazuje, jak naprawdę jest ona dostępna.
Licząca ponad sto stron książka zawiera oryginalne fotografie i przepisy na zupy, dania warzywne, sałatki, dziczyznę, owoce, małże i wiele innych dań.
A najlepsza wiadomość jest taka, że te przepisy pochodzą od pięciu profesjonalnych pracowników Bradley. Ponadto istnieją nawet pewne składniki, których zwykle nie kojarzysz z paleniem.
Od przekąsek po desery – książka kucharska The Bradley Smoker Cookbook zawiera przepisy, które każdy może odtworzyć we własnej wędzarni.
Można go już teraz zamówić w przedsprzedaży pod adresem
https://www.north-america.bradleysmoker.com/product/bradley-smoker-cookbook/
Przepisy obejmują:
- Sałatka z wędzonego tuńczyka i awokado
- Wędzone słodkie orzechy chili
- Letnia kiełbasa z łosia
- Karmelki z wędzoną solą morską
- Sum wędzony Cajun i wiele więcej!
Również porady i wskazówki dotyczące palenia żywności
Oprócz tego znajdziesz ogólne porady i wskazówki dotyczące wędzenia żywności oraz Przewodnik po smakach Bradley Smoker Bisquette.
Niezależnie od tego, czy jesteś weteranem, który chce poszaleć kreatywnie ze swoją wędzarnią, czy nowicjuszem, który szuka nowych sposobów na czerpanie przyjemności z kuchni – ta książka jest dla Ciebie!
O pracownikach Bradley Pro
Lenę Clayton jest współwłaścicielem kompleksowej firmy restauracyjno-cateringowej Cravings Restaurant + Lounge. Mieszka w Vancouver w Kolumbii Brytyjskiej w Kanadzie.
Twórca receptur, Steve Cylka jest także fotografem jedzenia i autorem serwisu internetowego „The Black Peppercorn” z oryginalnymi przepisami. W 2012 roku zwyciężył w konkursie Courvoisier Collective Culinary Arcydzieła. Steve mieszka w Toronto, Ontario, w Kanadzie.
Kathleen Donegan jest założycielką i główną autorką bloga „The Philly Foodist”, który celebruje żywność lokalną, sezonową i humanitarnie hodowaną. Mieszka w Filadelfii w Pensylwanii.
Przez ostatnie 25 lat, Brada Lockwooda był komercyjnym przetwórcą mięsa, a także byłym prezesem Stowarzyszenia Przetwórców Mięsa PA. Jest obecnym gospodarzem programu „Love of the Hunt TV”. Brad mieszka w Brookville w Pensylwanii.
Profesjonalny redaktor, pisarz i fotograf branży sportów outdoorowych, Jennifer LS Pearsall jest także wydawcą popularnego bloga TheBaconAffairs.com. Pearsall. Mieszka w Waupaca w stanie Wisconsin.
ISBN: 978-1-63220-715-9
Cena: 19,99 USD / 23,99 USD