How to Make Slow Smoked Prime Rib Roast

Jak zrobić powolne wędzone Żebro pierwotne Piec



Ten przepis na żebro pierwotne cię przekroczy! Powolne wędzone i wędzone na palacza Bradleya.

Ingredients

1 Pieczeń z żeberkami z 4 kościami

5 łyżek soli koszernej

5 łyżek mielonego czarnego pieprzu

Świeży posiekany tymianek

Świeży posiekany rozmaryn

Preparation

Rozgrzej wędzarnię do 121°C przez 15 minut.

Połącz składniki przypraw i posmaruj mięso mieszanką.

Wędź żeberka, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 49°C, przez około 4 godziny. Można użyć biszkoptów orzechowych. Wyjmij z wędzarni i odstaw na około 15 minut.

Pieczenie:

Gdy pieczeń odpoczywa, rozgrzej grill do 232°C. Następnie dodawaj żeberka i gotuj przez kolejne 15 minut, przewracając je w połowie.

Wyjmij go z wędzarni i odczekaj około 30 minut przed pokrojeniem.

Pikan
 Drewno

Bisquettes Pecan dla palaczy Bradley

Dzięki słodkiemu i łagodnemu smakowi, dzięki czemu jest łagodniejszym kuzynem Hickory, Pecan Bisquettes dobrze komponuje się z drobiem, wołowiną, wieprzowiną, jagnięciną, dziczyzną i ptastwem wodnym.

Shop Now