How To Make Smoked Pork Tenderloin

Jak zrobić wędzone Polędwiczki wieprzowe



Niesamowity przepis, który gwarantuje wieprzowinie specjalny smak!

Ingredients

1 funt polędwicy wieprzowej, bez srebrzystej skórki

¼ szklanki brązowego cukru

½ szklanki soku jabłkowego

½ łyżki czarnego pieprzu

3 łyżki ulubionego suchego nacierania

3 łyżki miodu

Liście tymianku

Preparation

W dużej misce przygotuj marynatę, dodając brązowy cukier, sok jabłkowy, czarny pieprz, ulubioną nalewkę, podgrzany miód, liście tymianku i czarny pieprz.

Do miski z marynatą włóż polędwicę wieprzową i przykryj miskę folią.

Włóż do lodówki i pozostaw do marynowania na około 3 godziny.

Ustaw temperaturę wędzarki Bradley na 107°C i rozgrzewaj ją przez 15 minut.

Umieść w nim polędwicę i wędź ją przez około 2-3 godziny lub do momentu, aż osiągnie temperaturę wewnętrzną 145°F (63°C). Do tego przepisu możesz użyć biszkoptów jabłkowych.

Wyjmij go z wędzarni i odstaw na około 5 minut przed podaniem.

Jabłko
 Drewno

Bisquettes jabłkowy dla palaczy Bradley

Lekki, owocowy i lekko słodki aromat dymu, który łączy się z drobiem, wołowiną, wieprzowiną, jagnięciną i serem.

Shop Now