Bradley Smoker w Polsce
   | |

Bradley Smoker w Polsce


Minęło już dwa lata od kiedy wędzarnie Bradley pojawiły się w Polsce. Obecne są one używane i chwalone przez liczną grupę miłośnikow zdrowego, domowego wędzenia.

Zainteresowanie wędzeniem i grillowaniem na świeżym powietrzu znacząco wzrosła w ostatnich latach. Jeśli spojrzeć na początki wędzarni Bradley musimy się przenieść do kanadyjskiej prowincji na zachodnim wybrzeżu Kolumbii Brytyjskiej, miejsca powstania firmy Bradley Technologies. To właśnie tam wielka tradycja wędzenia i grillowania Ameryce Połnocnej pozwoliła na szybki wzrost i rozwoj naszej firmy. Dania z grilla, aromat dymu są powszechne w całej Ameryce Połnocnej. Bradley Smoker pozwolił na wzniesienie domowego wędzenia i grillowania nowy poziom poprzez kontrolę, wygodę i powtarzalność, co zawsze było "w ogrodowym wędzeniu" największym problemem.

Wędzenie potrafi być uzależniające. Czeka na Ciebie przygoda pełna nowych nieskończonych możliwości przygotowania pysznego jedzenia. Nasza - światowej klasy - linia produktow i akcesoriow pomyślana jest po to, aby dać Ci możliwość cieszenia się wyszukanym smakiem wędzonego jedzenia w twoim własnym domu, samochodzie turystycznym, łodce czy na ulubionym campingu.

Obojętnie czy wybierzesz stal oryginalną, czy nierdzewną, urządzenie przenośne, cyfrowe, każdy z tych produktow Bradley Smoker będzie samowystarczalnym, produkującym czysty dym. łatwym w obsłudze urządzeniem. Korzystamy z unikalnego systemu ustawiania temperatury, aby uniknąć wytwarzania się gazow w wysokiej temperaturze, kwasow czy żywicy, ktore zakłociłyby smak i wygląd wędzonego jedzenia. Oznacza to wędzone jedzenie o doskonałym smaku bez żadnego niewłaściwego posmaku. Zapomnij, że musisz zgadywać jak będzie smakować twoje wędzone jedzenie: Bradley Smoker daje ci doskonałe rezultaty za każdym razem.


Mała gastronomia

Pierwszymi użytkownikami wędzarni Bradley Smoker w Europie są szefowie kuchni i właściciele małej gastronomii . Niedawno dostarczyliśmy wędzarnie Bradley do restauracji Fifteen Jamiego Olivera w Londonie. Telewizyjny kucharz Mike Robinson, ktrego Kiln pub i restauracja bierze udział w programie Heaven's Kitchen , lubi i wykorzystuje wędzarnie Bradley Smoker mnstwo razy , aż do tego stopnia, iż stał się on autoryzowanym dealerem.
Nasze kolejne pojawienie się w telewizji, było w programie jedząc z wrogiem, z udziałem Jamesa Martina uznawanego za najlepszego szefa skuchni w Wielkiej Brytanii

Dla wędkarzy

Jeśli jesteś zapalonym wędkarzem, możesz być dumny z nowej możliwości wędzenia własnych połoww. Tradycyjne łosoś wędzony na zimno jest nie do porwnania z własnoręcznie wędzonym na zimno łososiem w wędzarni Bradley Smoker. Wyprbuj wędzenie z brykietami klonowymi Bradleya. Wędzarnie Bradley są dystrybuowane przez największe sklepy wędkarskie w Europie.

Miłośnicy wędlin

Nasze generatory dymu są bardzo popularnym narzędziem dla miłośnikw wędlin, ktrzy chcą w prosty i przyjemny sposb nadać swoim wędlinom cudowny aromat.Do wędzenia wieprzowiny nasi klienci używają brykietw z olchy lub jabłoni, natomiast do wędzenia drobiu najlepszy aromat i kolor daje drewno wiśniowe.

właścicielem sklepu wędkarskiego
Bradley Smoker jest spełnieniem marzeń wędkarzy ! Dystrybuując nasz produkt pozwolisz swoim klientom na niezapomniane wrażenia związane z wędzeniem ryb złowionych na ich ulubionych łowiskach.


Myśliwym

Mięso z krlika, gołębia, bażanta, kuropatwy jest idealnie stworzone do przygotowania w naszych urządzeniach. Nie chodzi tylko o wędzenie ale także o grillowanie w dymie jak rwnież samo pieczenie. Aromat drewna hickorowego wydobywa samą głębie smaku dziczyzny.

Poszukiwaczem wymarzonego prezentu

Produkty Bradleya spełnią oczekiwania osb z każdym gustem, a w specjalnie tych z bardzo wyrafinowanym.

Wegetarianinem

W naszych wędzarniach można z powodzeniem wędzić i prażyć produkty bezmięsne takie jak : warzywa, orzechy oraz sery.

Grzybiarzem

Lubisz zbierać grzyby? Nasz oryginalny produkt wspaniale nadaje się do suszenia grzybw. Nastawiasz głwną komorę na temperaturę 50 stopni i po kilku godzinach cieszysz się wspaniałymi, smacznymi, ususzonymi grzybami.

Maniakiem grilowania
W USA istnieje długa tradycja grillowania w dymie. Jeżeli chciałbyś się zapoznać z tym unikalnym sposobem przetwarzania mięsa zajrzyj na kanadyjskie strony Bradleya.