Poczuj zapach hikory. Zaproś gości na kolację. Pozwól, aby Twoja wędzarnia Bradley powoli poprowadziła Cię w stronę bardziej przemyślanego sposobu gotowania na świeżym powietrzu. Świeżo pozyskiwane i szanowane składniki. Radosne kombinacje, którymi możesz się cieszyć i dzielić. Powolne palenie to wielka granica wysublimowanego jedzenia. Kup Bradleya i żyj życiem pełnym smaku.

SMAKI I WĘDZARKI
Dla Twojego sposobu życia

Smak w każdym pudełku

Czysty aromat dymu
w Every Bisquette

Czysty aromat dymu
 W każdym bisquette

Biszkiety z drewna Bradley pochodzą z naturalnej szafki na przyprawy, dzięki czemu możesz umieścić na stole dowolny smak. Masz ochotę na mesquite? Masz ochotę na żeberka wędzone drewnem wiśniowym? Ktoś ma wędzonego na gorąco łososia w drewnie olchowym? Każdy bisquette jest wykonany w 100% z naturalnych składników i spala się w 100% czysto w wędzarni Bradley. Smak, powtarzam.

Zdobądź trochę bisquettes

POCZĄTEK
PALENIE Dzisiaj

files/imgpsh_fullsize_anim.png

PALENIE JEST ŁATWE

Palenie jedzenia to nie tylko adrenalina i płomień. Dym mówi, że w powietrzu wisi coś pięknego. Twoje jedzenie jest pielęgnowane powoli, z biegiem czasu, metodą, która jest ponadczasowa. Bradley Smoker to zupełnie nowa generacja wędzarni spożywczych. Wybierz przepis, biszkopt, a następnie ustaw czas i temperaturę. Zobacz, jak wędzarnia Bradley z łatwością dodaje smaku wszystkiemu.

KUP PALNIKA

files/Bradley-Smoker-Bisquette-Burning-Bowl.png

Technologia czystego dymu

Sercem naszej technologii są nasze unikalnie zaprojektowane biszkiety do wędzenia drewnem. Te biszkiety zostały opracowane do współpracy z naszymi wędzarniami Bradley, umożliwiając ich przesuwanie wzdłuż naszego specjalnie zaprojektowanego systemu przenośników, spalanie przez określony czas, a następnie gaszenie, zanim drewno spali się na popiół. Czysty smak dymu. Każdy. Czas.

Ucz się więcej

files/DSC01311.png

Pal prawie wszystko

Jeśli możesz to zjeść, możesz to palić. Spróbuj swoich sił w paleniu na gorąco dzięki wędzarni Bradley Smoker. Możesz też spróbować palenia na zimno za pomocą naszego adaptera do zimnego dymu.

Wędzony łosoś. Orzechy. Piwo. Whisky. Nawet ser.
 

Wybierz przepis